PALVELUT

Menestymisemme resepti on ollut tehdä laadukasta työtä sovitussa aikataulussa. Niin  teemme jatkossakin. Laaja käsityöläisten ja yhteistyökumppaneiden verkosto mahdollistaa vaativien ja monipuolisten toimeksiantojen toteuttamisen.

Dokumentoimme kaikki työvaiheet kattavasti ja hoidamme tiedotuksen mallikkaasti mm. asukassivustojen kautta.

RAPSTA OY maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Otamme mielellämme haasteenne vastaan!

Palvelemme Teitä: puh. 044-974 9690 / Jukka Kinnunen

PALVELUVALIKOIMAMME:

Rappaustyöt: teemme vaativatkin uusintarappaukset ja rappauskorjaukset, myös kartoitukset ja hätäpudotukset lyhyellä varoitusajalla. Käytämme perinteisiä märkälaasteja (KS). Historiallisten kohteiden laastina on usein puhdas kalkkilaasti. Meiltä saatte kaksi- ja kolmikerrosrappaukset samoin slammaukset, kuulto- ja jalorappaukset.

Betonikorjaukset: käytämme tarkoitukseen kehitettyjä erikoislaasteja esim. Fescon, Sto, Sika, Weber.

Parvekekorjaukset/-kunnostukset: teemme perusteelliset parvekekorjaukset säänkestävillä huokoistetuilla erikoisbetoneilla. Myös raudoitukset, vesieristykset, pinnoitukset/laatoitukset ja kaiteiden uusimiset (myös sinkittynä ja pulverimaalattuna) / kunnostukset. Kaidemaalaukset esim. Tikkurilan Temalac-tuoteperheellä.

Julkisivumaalaukset: uusi ilme julkisivullesi! Teemme julkisivumaalauksia kiviainespinnoille kalkkimaalilla (HYB), ks-maalilla (Fescon), silikaattiväreillä (Keim, Caparol) ja silikoniemulsiomaaleilla (Sto). Teemme myös sävytyksiä ja värityssuunnitelmia.

Ikkunakunnostukset: ikkunoiden huoltomaalaukset ja lasituskittausten uusimiset. Maalaukset tehdään esim. pellavaöljymaaleilla (Lin, Uula, Allbäck) tai öljymaaleilla (Tikkurila). Tammi-ikkunoiden ja ovien lakkaukset teemme venelakoilla (Rylard, Les Tonkinois), myös vahaukset (Osmo color).

Kattomaalaukset: peltikattojen pesut korkeapainepesurilla ja maalaukset. Ruostesuojamaalina käytämme  Rostex Super Akvaa tai Ritari ruosteenestopohjamaalia ja pintamaalina esim. Panssari-maalia tai RK Peltikattomaalia. Teemme myös peltikattojen saumojen tiivistykset Enkopur-tuotteilla, peltikorjaukset  ja tervaukset.

Peltikorjaukset: pellitysten uusinta ja korjaustyöt. Materiaalina 0.5 mm tai 0.6 mm sinkitty kotimainen pelti (myös Pural-pinnoitettuna), samoin tinaus- ja kuparityöt.

Vastaava mestari/työnjohtaja. Tarvitsetko projektillesi vastaavan mestarin? Tiedustele meiltä: RI Olli Kinnunen, puh. 040-841 8122, olli.kinnunen@rapsta.fi